Pages

Thursday, 15 December 2011

Original Cedarwood State T-Shirt (SOLD)





Condition 9/10
Size US-M / UK-L
Made In Ireland
100% Cotton
Rm 30

Johor Premium Outlet (JPO)


Akhirnya butik2 ternama ada di Johor. Bole la survey2 harga supaya bole dibandingkan dgn ape y aku jual....Hehe..Aku baru je petang tadi pegi. Terpaksa la pakai smart sket, nak masuk butik mahal katakan. Satu2 survey. Bile masuk butik Raoul ternampak la Sharifah Shahira dgn Ijoy kat dalamnye tengah syok shopping baju.. Nak tegur takut ganggu lak jadi buat x tau jela...

Aku pegi la tengok kemeja Raoul 2 sebab aku ade sehelai, dapat bundle je pun. Dua ratus lebih la harganye..Tiba2 rasa best lak. Hehe.Nak masuk butik Burberry dengan Coach Men kena beratur lak, panjang pulak 2, automatic cancel ..Lepas 2 aku masuk lak butik Armani Exchange tengok jeans. Mak aih...Rm2600 beb...tersembur air liur aku...aku cari la vest yang cam aku ade... terkejut aku tgk harganye...RM4099 tp ade diskaun 50%....tp harganye tetap Rm 2049.50. X mampu aku nk beli. Haha...Suma harge kaw2 punye...ketaq lutut kalo nak bayar.



Kuar je nampak Zegna Outlet Store lak,nama penuhnya Ermenegildo Zegna, masuk la nak tengok2...cashier je pakai kot.. ntah brape gaji dorang 2 x tau la...nampak kasut terus belek2...terbeliak bijik mate, RM 1600 kasut kasual nye, kemeja kotak2 je dah Rm 1000...Yang xle blah selipar jamban RM990.... Ini kalo pakai pegi masjid hilang bole jadi gile gamaknya...Menyesal aku jual kasut Zegna ari tu Rm 170 je...Bole up lagi 2 sepatutnye....Haha... Barang yang lepas jangan dikenang....Yang kire harga mampu milik buat masa skarg ni kalo gi sana cam butik GAP, G2000, Lacoste, Timberland, Esprit, Nike, Adidas..Ok la harganye tengah sale ni...Oooo lupe lak...Padini skali. 

Jadi kepada sesiape yang belum pegi, pegi la tengok2...Jangan kate aku jual mahal sangat lak...Aku letak harga sangat2 la berpatutan ...Hehe... Nak tau lebih detail, klik link ni....http://www.premiumoutlets.com.my/ atau bace kat sini http://blog.malaysia-asia.my/2011/12/johor-premium-outlets-jpo.html. Sekian Terima Kasih.



Discovery Network Asia Windbreaker Jacket




Condition 10/10
Size XL
100% Polyester
Rm 30

Wednesday, 14 December 2011